عنوان فایل :دانلود مقاله روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير
نوع فایل : پاورپوینت
تعدادصفحات : 45 ص
زبان : فارسی
توضیحات :
روش ژربر: این روش در سال 1892 بوسیله شیمی دان سویسی, دکترNicola Gerber , که یکی از بنیان گذاران صنایع شیر سویس میباشد, ابتکار گردیده است. سادگی, سرعت , ارزانی و دقت عمل روش ژربر باعث شده است که این روش در عده زیادی از ممالکع بخصوص کشورهای اروپایی, بعنوان روش رسمی و استاندارد برای سنجش نسبت درصد چربی شیر شناخته شود. در ایران نیز روش ژربر برای تعیین نسبت درصد چربی شیر استاندارد گردیده است
برای دانلود فایل با 50 تا 70% تخفیف به لینک زیر مراجعه کنید
فهرست :
معیارهای استاندارد شیر
پاستوریزاسیون
خواص شیر
ضرورت استفاده از شیر پاستوریزه و استاندارد
ویژگی های حسی شیر پاستوریزه
ویژگی فیزیکی و شیمیایی
روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير
روشهای حجمی
برای دانلود فایل با 50 تا 70% تخفیف به لینک زیر مراجعه کنید
مبلغ قابل پرداخت 11,500 تومان
برچسب های مهم
جزوه حسابداری مالیدکتر تاری وردی ...
اسلاید آموزشی حسابداريموجوديهايکالامطابقبااستانداردحسابداريشماره8تهیه کننده : دکتر ابراهیمنوروزبیگی ۶۴ صفحه ...
عنوان مقاله : اینترنت موبایل قالب بندی : PDF صفحات: شرح مختصر : در تئوري بايد بتواند سرعت انتقال اطلاعات را بالاي 115 کيلوبيت در ثانيه برساند، در حالي که در عمل اين سرعت به 40 کيلوبيت در ثانيه ميرسد حال آنکه سرعت ارتباط در دستگاههاي متفاوت GPRSبه مراتب با يکديگر فرق ميکنند ...
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا