بیان خواص دارویی و غذایی برخی از «ادویهها» و گیاهان خوراکی است. به باور نگارنده، ادویهها و گیاهان دارویی از قدیم برای درمان انواع بیماریها در میان طبیبان مورد استفاده قرار میگرفته است. همچنین با ظهور طب جدید و پیشرفت دانش پزشکی هر روز خواص و فواید بیشتری از ادویهها و گیاهان آشکار میگردد. نویسنده درباره هر یک از ادویههایی که نام برده، ابتدا تعریفی از آن را ارایه داده و گیاه آن را توصیف کرده است و سپس سعی کرده به همراه ذکر انواع آن، به خواص دارویی آن نیز اشاره کند. ریحان، فلفل قرمز، فلفل دلمهای، فلفل سیاه، موسیر، سماق، خاکشیر، دارچین، زردچوبه و زنجبیل برخی از ادویههای نام برده شده در این نوشتار است.
مبلغ قابل پرداخت 3,000 تومان
برچسب های مهم
جزوه حسابداری مالیدکتر تاری وردی ...
اسلاید آموزشی حسابداريموجوديهايکالامطابقبااستانداردحسابداريشماره8تهیه کننده : دکتر ابراهیمنوروزبیگی ۶۴ صفحه ...
این فایل در 36 اسلاید بصورت پاورپوینت جهت دانشجویان رشته میکروبیولوژی و ژنتیک تهیه و آماده ارائه در سمینار میباشد مایکو باکتریوم ها مایکوباکتریو توبر کلوزیس : ويژگي هاي رشد : واكنش در برابر عوامل فيزيكي و شيميايي : بيماريزايي : محتويات باسيل سل : آسيب شناسي الف) ... ...
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا