your shop

در کانال تلگرامی سایت ما عضو شوید و علاوه بر دانلود برنامه های پولی بصورت رایگان مطالب سایت را هم بروز دریافت کنید tarfandestan4u @ و یا روی علامت تلگرام در سمت چپ سایت کلیک کنید تا وارد کانال ما شوید

تقویم لایه باز 96
http://kia-ir.ir

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 406
  • بازدید دیروز : 1239
  • بازدید کل : 283827

پیوند ها

نظرسنجی سایت

آمار بازدید سایت

فیزیولوژی پس از برداشت pdf


فیزیولوژی پس از برداشت pdf

روش های تشخیص و اندازه گیری کیفیت محصول

شکل میوه - وزن میوه - تنفس میوه -اب میوه -قند - اسید های الی - pH - نشاسته - اسید اسکوربیک - مواد معطر - روش ارگانولپتیک - مواد معطر - اندازه گیری شکل میوه - ازمایش تنفس - اندازه گیری سفتی میوه - اندازه گیری قند میوه - اندازه گیری اب میوه - اندازه گیری قند های کاهنده - فهلینگ A - مقدار خاکستر میوه - اسید های قابل تیتراسیون - شاخص بالغ شدن - اندازه گیری فیزیولوژیکی - و ......


مبلغ واقعی 1,500 تومان    50% تخفیف    مبلغ قابل پرداخت 750 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

در کانال تلگرامی سایت ما عضو شوید و علاوه بر دانلود برنامه های پولی بصورت رایگان مطالب سایت را هم بروز دریافت کنید tarfandestan4u @
" فروشگاهی از 4KIA "

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما