your shop

your shop

قبل از خرید راهنمای خرید را حتما مطالعه کنید اگر بعد از پرداخت نتوانید فایل را دانلود نمایید پیامک دهید 09036301645

نظرسنجی سایت

آمار سایت

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 1307
  • بازدید دیروز : 1147
  • بازدید کل : 601301

جزوه کامل فیزیولوژی پس از برداشت pdf


جزوه کامل فیزیولوژی پس از برداشت pdf

 عنوان فایل :  جزوه کامل فیزیولوژی پس از برداشت

قالب بندی :   pdf 

تعدادصفحات : 70 ص 

روش های تشخیص و اندازه گیری کیفیت محصول

شکل میوه - وزن میوه - تنفس میوه -اب میوه -قند - اسید های الی - pH - نشاسته - اسید اسکوربیک - مواد معطر - روش ارگانولپتیک - مواد معطر - اندازه گیری شکل میوه - ازمایش تنفس - اندازه گیری سفتی میوه - اندازه گیری قند میوه - اندازه گیری اب میوه - اندازه گیری قند های کاهنده - فهلینگ A - مقدار خاکستر میوه - اسید های قابل تیتراسیون - شاخص بالغ شدن - اندازه گیری فیزیولوژیکی - و ......


مبلغ واقعی 3,000 تومان    25% تخفیف    مبلغ قابل پرداخت 2,250 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

دیدگاه های کاربران (0)

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان
فروش پوشاک استوک مارک دار
http://kia-ir.ir

در کانال تلگرامی سایت ما عضو شوید و علاوه بر دانلود برنامه های پولی بصورت رایگان مطالب سایت را هم بروز دریافت کنید tarfandestan4u @
" فروشگاهی از 4KIA "

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما